• nl
  • en
  • de
Crisis call: +31 (0)26 372 0871
Wisse Kommunikatie Wisse Kommunikatie
Crisis call: +31 (0)26 372 0871
Persberichten

Op de Fastener Fair 2019 in Stuttgart, van 19 tot 21 maart, presenteert HECO een nieuw schapconcept voor speciaalzaken, dat helpt bij een snelle oriëntatie bij het kopen van schroeven. Bovendien zijn er op de HECO-stand in hal 1, stand 546, nieuwe oplossingen voor bevestigingen in metselwerk te zien.

HECO creëert duidelijkheid op het verkooppunt: een nieuw schapconcept zal de portefeuille in de toekomst nog duidelijker presenteren. Zowel oude als nieuwe HECO-klanten vinden de juiste producten zo veel sneller en het maakt het voor gespecialiseerde dealers gemakkelijker om gericht advies te geven. Een tabel op het nieuwe schap geeft aan welk type schroef geschikt is voor welke toepassing. Gekleurde stroken onder de scanrail geleiden het oog snel naar het gewenste type schroef. Als eerste aandachtstrekker in de winkel en voor goede zichtbaarheid, heeft het schap een geïllustreerd HECO-magneetbord boven de planken. De dealer kan zelf bepalen welke producten hij in het schap wil opnemen en een individueel samengesteld schap bij HECO aanvragen.

Naast het nieuwe PoS-concept presenteert HECO zijn huidige oplossingen voor bevestigingen van constructieve houtconstructies en bevestigingsoplossingen in beton en metselwerk. De nadruk ligt hier op het MULTI-MONTI-plus schroefanker: met zijn onlangs verleende algemene typegoedkeuring voor gebruik in metselwerk, kan het nu op een bijzonder veelzijdige manier worden gebruikt.

Dealers en vakmensen kunnen zichzelf overtuigen van de innovatieve HECO-schroeven en het nieuwe schapconcept op de Fastener Fair 2019 in Stuttgart van 19 tot 21 maart in hal 1 op stand 546.

 

 

 

 

 

 

Afbeeldingen (HECO-Schrauben)
Links: Op de Fastener Fair 2019 in Stuttgart presenteert HECO zijn nieuwe, overzichtelijke schapconcept.
Rechts: 
Het schroefanker MULTI-MONTI-plus is nu ook goedgekeurd voor gebruik in metselwerk.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

19 februari 2019