• nl
  • en
  • de
Crisis call: +31 (0)26 372 0871
Wisse Kommunikatie Wisse Kommunikatie
Crisis call: +31 (0)26 372 0871
Persberichten

LG Electronics (LG) verwacht dankzij een meerjarige overeenkomst met ANSYS (NASDAQ: ANSS) kortere productontwikkelingsprocessen en verbeterde productontwerpen te kunnen realiseren. Door de samenwerking heeft LG de beschikking over de multifysische simulatieoplossingen van ANSYS. De meerjarige enterprise-licentieovereenkomst biedt LG toegang tot baanbrekende ANSYS-structuren, stromingen en oplossingen voor elektromagnetica met hoge frequentie.

“Deze overeenkomst met ANSYS is een mijlpaal in de ontwikkeling en groei van onze productontwerp- en ontwikkelingsprocessen”, zegt Sang Kook Kim, Product Development Team Task Leader, LG. “Het aanbod innovatieve simulatietechnologieën versterkt ons getalenteerde engineeringteam met zeer geavanceerde functionaliteiten. Hierdoor worden de ontwikkeling van innovatieve, hoogstaande producten en onze path-to-market gestimuleerd.”

“De pervasive engineering simulatieoplossingen van ANSYS ondersteunen LG’s streven naar continue innovatie en een hogere productiesnelheid”, zegt Shane Emswiler, vice president en general manager Electronics, Fluids en Mechanical bij ANSYS. “We kijken er naar uit om de komende jaren met LG te werken en onderdeel te zijn van hun volgende innovatiegolf.”