• nl
  • en
  • de
Crisis call: +31 (0)26 372 0871
Wisse Kommunikatie Wisse Kommunikatie
Crisis call: +31 (0)26 372 0871
Persberichten

Wit en zwart zijn eigenlijk geen kleuren. Wit is licht en zwart is gebrek aan licht. Wit is alle kleuren bij elkaar en bij zwart ontbreken juist alle kleuren. Wit wordt gezien als kleur van de onschuld, puurheid en vrede. Het is een symbool voor zuiverheid en elegantie. Zo zien wij onze moeders ook graag. Zwart staat daarentegen voor mysterie, kracht en waardigheid. Maar ook voor stijl en elegantie, net als wit. Waar de één zegt dat het niet goed is om alles zwart-wit te zien, bewijst simplehuman met verschillende Moederdagcadeaus het tegendeel. Ontdek hoe jij jouw moeder met deze stijlvolle cadeaus verrast op Moederdag.

SH_handspiegel1SH-handspiegel2

Overal stralend in beeld

De nieuwe compacte spiegel met sensor biedt het vertrouwde tru-lux-verlichtingssysteem, maar dan onderweg! Het tru-lux-verlichtingssysteem simuleert natuurlijk zonlicht waardoor iedere kleurvariatie zichtbaar is. Je moeder ziet meteen of haar make-up kleurecht is en perfect zit. De spiegel vergroot 3x voor een zeer helder beeld van elk detail. Dankzij de sensor gaat het licht automatisch aan wanneer je de spiegel uit het opbergzakje haalt en weer uit als je de spiegel opbergt. Via de aan-uitknop kun je schakelen tussen een verlichtingssterkte van 650 of 300 lux. De uitklapbare handgreep in de vorm van een ring ligt stevig en comfortabel in de hand en is ook te gebruiken om de spiegel neer te zetten. De spiegel is bovendien voorzien van een bandje met knoopsluiting om deze veilig in het opbergzakje te houden. De spiegel is oplaadbaar en gaat bij normaal dagelijks gebruik tot 1 week mee na één keer opladen.

SH-toiletborstel2SH-toiletborstel1

Praktische luxe in de badkamer

In tegenstelling tot de meeste ronde borstels heeft de toiletborstel van simplehuman een speciaal ontworpen sikkelvorm voor moeilijk bereikbare plekken onder de rand. De harde borstelharen aan de buitenkant zijn ideaal voor het wegschrobben van hardnekkige vlekken. De toiletborstel wordt in de slanke, koepelvormige houder opgeborgen en blijft hygiënisch en discreet verborgen wanneer hij niet wordt gebruikt. Een unieke magnetische kraag bevestigt de houder om de toiletborstel, zodat je ze samen kunt optillen zonder dat de houder lekt.

SH-prullenbak1SH-prullenbak2

Stijlvol gemak in de keuken

Als pionier op het gebied van prullenbakken met bewegingssensoren, heeft simplehuman dit essentiële keukenmeubel zowel innovatief als trendy gemaakt. De prullenbak past met het slanke uiterlijk mooi in elke keuken. Met een eenvoudig gebaar van de hand opent en sluit de infraroodsensor het deksel op een discrete manier. De slimme bewegingssensor past zich aan de omgeving aan. Zo weet de prullenbak precies wanneer het deksel geopend moet worden, maar ook hoe lang het deksel geopend moet blijven. Met 52 db is de prullenbak van simplehuman 50% stiller dan zijn concurrentie. Door de verwijderbare ring is de zak eenvoudig te vervangen en aan de binnenkant bevindt zich een zakkenhouder. Zo gaat het vervangen van de zak eenvoudig en snel en raken de zakjes nooit meer zoek. De finishing touch: een coating die beschermt tegen vingerafdrukken en ziektekiemen. Dat houdt het hele gezin gezond en moeders blij!

Wil jij meer inspiratie opdoen voor Moederdag of ben jij benieuwd welke innovatieve cadeaus simplehuman nog meer biedt? Ga naar www.simplehuman.nl en vind het perfecte Moederdagcadeau voor jouw moeder!