• nl
  • en
  • de
Crisis call: +31 (0)26 372 0871
Wisse Kommunikatie Wisse Kommunikatie
Crisis call: +31 (0)26 372 0871
Persberichten

GE Healthcare en Rockwell Automation bundelen hun expertise op het gebied van automatisering, IT en single-use oplossingen om biofarmaceutische productiefaciliteiten te realiseren, die geschikt zijn voor het digitale tijdperk. De twee bedrijven gaan biofarmaceutische bedrijven helpen bij het ontwikkelen van flexibele en schaalbare systemen voor de toekomst, zodat ze snel kunnen reageren op de snel veranderende vraag uit de markt en bovendien flexibele productie-omgevingen en gestroomlijnde productieprocessen kunnen inrichten. GE Healthcare neemt als OEM-partner deel aan het Rockwell Automation PartnerNetwork-programma om te helpen bij het aanbieden van best-in-class gedistribueerde besturingssystemen.

“Nu GE Healthcare en de gezondheidszorg de weg inslaan naar zorg en medicatie op maat, zijn flexibele en schaalbare oplossingen cruciaal voor de productie van kleinere hoeveelheden op maat gemaakte medicijnen”, zegt Kevin Seaver, Executive General Manager, Bioprocess Automation and Digital, bij GE Healthcare. “Onze samenwerking met Rockwell Automation vormt een essentieel onderdeel van onze strategie die gericht is op het ontwikkelen en leveren van innovatieve oplossingen die voldoen aan de behoeften van Biofarma 4.0.”

Fran Wlodarczyk, Senior Vice President, Architecture and Software, bij Rockwell Automation: “Onze samenwerking met GE Healthcare zal biofarmaceutische productiefaciliteiten flexibeler maken. De fabriek van de toekomst laat zien wat er mogelijk is in biofarmaceutische productieprocessen. Zij maken gebruik van connectiviteit, informatie en modulaire apparatuur om kleinere, efficiëntere processen in te richten. Nu GE Healthcare zich aansluit bij ons PartnerNetwork-programma zal onze gezamenlijke inspanning ervoor zorgen dat GE Healthcare de Connected Enterprise van de grond krijgt. Zo kunnen producenten voldoen aan de vraag van hun klanten naar geneesmiddelen op maat en kunnen zij producten bovendien sneller op de markt brengen.”

GE Healthcare en Rockwell Automation kunnen bedrijven helpen om:

  • meer efficiency te realiseren met FlexFactory™ single-use apparatuur die geïntegreerd is met Figurate™ bioprocesautomatisering, waarmee de reproduceerbaarheid van de productie van medicijnen en de naleving van richtlijnen verbeterd kan worden.
  • batchbestanden en processen te digitaliseren om de tijd voor reviews met weken te verminderen en zelfs real-time reviews te realiseren.
  • met behulp van augmented reality instructies aan operators te geven, zodat ze de uitvoering van batches, het verloop van de productie, de instelling van apparatuur en trainingen kunnen verbeteren

Automatisering verbetert de operationele efficiency dankzij lagere productierisico’s en gestroomlijnde workflows. Dat resulteert in een snellere time-to-market. De samenwerking tussen GE Healthcare en Rockwell Automation maakt gebruik van de gecombineerde expertise in single-use bioprocessing en diepgaande kennis van automatisering en IT, zodat productiedata gebruikt kunnen worden om de operationele resultaten te verbeteren.