• nl
  • en
  • de
Crisis call: +31 (0)26 372 0871
Wisse Kommunikatie Wisse Kommunikatie
Crisis call: +31 (0)26 372 0871
Persberichten
HBM heeft het portfolio van ijkwaardige load cells met standaard SP4-afmetingen uitgebreid met een nieuwe, nauwkeurige single point load cell. De PW15AHY heeft nauwkeurigheidsklasse C3 met een tot 25.000 verhoogde Y-waarde (minimum verificatie-interval). Daardoor kunnen met de nieuwe PW15AHY ook dynamische (inline) weegprocessen met hoge nauwkeurigheid worden uitgevoerd. 
De PW15AHY is met name ontwikkeld voor het gebruik in geautomatiseerde weegsystemen in industriёle processen, voor toonbankweegschalen en voor andere toepassingen met een groot meetbereik. De nieuwe single point load cell heeft een stabiel meetlichaam, dat gemaakt is van roestvaststaal, een hermetisch gesloten metalen behuizing en een beschermingsniveau conform IP68/IP69k. Het ontwerp garandeert betrouwbare meetresultaten zelfs onder zware omstandigheden of bij gebruik in omgevingen met een hoge vochtigheidsgraad. Net als vrijwel alle andere load cells van HBM is de PW15AHY uitgerust met een 6-draads kabel, waardoor een hoge stabiliteit en betrouwbaarheid van het signaal gegarandeerd is.
De PW15AHY is leverbaar in vier maximale meetbereiken tot 10, 20, 50 en 100 kg. De load cell is ontworpen conform de industriespecifieke standaardafmetingen (SP4), waardoor de integratie in bestaande machines en productielijnen eenvoudig is. De nieuwe load cell is ook leverbaar met geïntegreerde connector en een bijbehorende kabel (de PW15PHY).
Meer informatie is te vinden op: https://www.hbm.com/pw15ahy