• nl
  • en
  • de
Crisis call: +31 (0)26 372 0871
Wisse Kommunikatie Wisse Kommunikatie
Crisis call: +31 (0)26 372 0871
Persberichten

HBM, specialist op het gebied van test- en meettechnologie, heeft de SP8 single-point load cells geïntroduceerd. De nieuwe load cells bieden een nauwkeurige en kosteneffectieve oplossing voor meerkops combinatiewegers. Dankzij de hoge stijfheid maakt de SP8 zeer snelle weegcycli mogelijk.

De nieuwe SP8 load cells hebben een weegcapaciteit van 5 tot 100 kilo. Dankzij de lage temperatuurgevoeligheid zijn precieze meetresultaten gegarandeerd, terwijl de SP8 ook hoeklastafregeling biedt. De SP8 is gecertificeerd volgens OIML-klasse C3 met een hoge Y-waarde (klein minimaal verificatie-interval).

De SP8 is ontwikkeld om tegemoet te komen aan de eisen, die tegenwoordig aan dynamische weegtoepassingen worden gesteld. Ze zijn geschikt voor zware industriёle omstandigheden en kunnen dankzij hun compacte design (80 x 50 mm.) eenvoudig geïntegreerd worden in vrijwel elke meerkops combinatieweger; zelfs daar waar een hoge dichtheid van load cells noodzakelijk is. Installatie, reparatie en vervanging zijn eenvoudig zonder dat de productie stilgelegd moet worden.

De SP8 load cells zijn gemaakt van aluminium hebben een IP67-certificering. Dat betekent dat ze bestand zijn tegen stof, tegen reiniging met lage druk en dat ze minimaal een half uur tot een diepte van 1 meter onder water gedompeld kunnen worden.