• nl
  • en
  • de
Crisis call: +31 (0)26 372 0871
Wisse Kommunikatie Wisse Kommunikatie
Crisis call: +31 (0)26 372 0871
Persberichten

· USB-C-poorten en backlit toetsenborden verbeteren connectiviteit en productiviteit
· Biometrische opties vergroten meerlaagse beveiliging van devices

Breda – Toshiba Client Solutions Europe kondigt upgrades aan voor drie devices uit de 15” laptopseries Satellite Pro en Tecra. Directe connectiviteit, verbeterde beveiliging en efficiënter mobiel werken zijn de belangrijkste productverbeteringen. Het gaat om de Satellite Pro R50-EC, de Satellite Pro A50-EC en de Tecra A50-EC.

Onbegrensde productiviteit en connectiviteit
Naast de bestaande connectiviteitsopties – waaronder HDMI- en RGB-poorten – is nu een USB-C-poort toegevoegd. Dit biedt naast de mogelijkheid voor USB 3.1-connectiviteit en hoge datatransfersnelheden van maximaal 5Gbps, ook de voordelen van een toegangspoort die steeds meer randapparatuur ondersteunt. Zoals Toshiba’s optionele USB-C Dock, waarmee direct verbinding kan worden gemaakt met andere devices via een enkele kabelverbinding en die kan worden ingezet als extra schijfruimte met behulp van Toshiba’s externe opslagdrives – ideaal voor de drukke medewerker onderweg.

Verbeterde ingebouwde beveiliging
Naast diverse interne en externe beveiligingslagen, zoals HDD password en Advanced Encryption (TPM 2.0), kunnen gebruikers van de Satellite Pro A50-EC nu ook gebruikmaken van SecurePad™ met de Synaptics® Natural ID vingerafdruksensor, een vernieuwd touchpad met een ingebouwde vingerafdruksensor. De Tecra A50-EC bevat naast SecurePad een IR-camera die gezichtsherkenning mogelijk maakt via Intel® Authenticate en Windows Hello face sign-in. Deze biometrische toevoegingen bieden een extra beveiligingslaag voor de reeds goed beveiligde E-Generation series.

Naast deze beveiligingsopties, is het stille heavy-typer toetsenbord van de Tecra A50-EC – ontworpen om te blijven presteren onder de meest veeleisende workloads – nu backlit, waardoor efficiënt en accuraat typen ook mogelijk is wanneer de lichtomstandigheden niet optimaal zijn. Gebouwd voor mobiel werken, hebben deze ultra-portables een verbeterde batterijduur waardoor er tot 10,5 uur onafgebroken op gewerkt kan worden, ongeacht de locatie.

“De geavanceerde updates aan onze zakelijke devices onderschrijven onze doelstelling om de snelste, krachtigste en meest functionele laptops te bieden voor professionals onderweg,” zegt Damian Jaume, Managing Director, Toshiba Client Solutions Europe. “Wij snappen dat werkpatronen zich ontwikkelen en we willen ervan verzekerd zijn dat onze technologie zich ontwikkelt in lijn met deze veranderingen. Deze updates bieden de juiste mix van gebruiksgemak, connectiviteit en robuuste security voor de huidige zakelijke gebruiker.”

De E-Generation laptops van Toshiba hebben een elegant design en zijn gericht op het leveren van goede beveiliging, probleemloze connectiviteit en betrouwbaarheid. Maximale performance en efficiëntie zijn mogelijk dankzij de 8e generatie Intel® Core™-processor. De Satellite Pro A50-EC, Satellite Pro R50-EC en Tecra A50-EC onderstrepen de expertise van Toshiba in de B2B PC-markt door robuuste en praktische devices te leveren die ontworpen zijn om ultramobiel te zijn zonder dat er concessies worden gedaan aan vermogen of performance.

Ga voor meer informatie over het aanbod van de Toshiba E-Generation naar http://www.toshiba.nl/generic/business-homepage/