• nl
  • en
  • de
Crisis call: +31 (0)26 372 0871
Wisse Kommunikatie Wisse Kommunikatie
Crisis call: +31 (0)26 372 0871
Persberichten

Heb je een technisch onderlegde vader die droomt van een 100% verbonden huis zoals Phil Dunphy in Modern Family? Let dan goed op, deze Vaderdag-cadeaus maken zijn leven een stuk comfortabeler en zullen hem dichter bij zijn droom brengen.

De wandspiegel met sensor van simplehuman is de perfecte gadget voor een professionele scheerbeurt. Het tru-lux lichtsysteem verdeelt het licht gelijkmatig en geeft een natuurlijk effect. Het licht gaat automatisch aan als je met je gezicht dichtbij de spiegel komt. De spiegel vergroot maximaal 5x, is oplaadbaar via een USB-aansluiting en heeft een batterijduur van maximaal 5 weken. Met de wandspiegel van simplehuman zie je elk detail.

De slimme prullenbakken van simplehuman zijn voorzien van een licht- en bewegingssensor om het huishouden gemakkelijker te maken. Het infraroodveld detecteert bewegingen boven en voor de prullenbak, zodat deze automatisch opent als je er met je hand overheen zwaait. Maar ook met je handen vol kun de prullenbak openen. Zeg gewoon “open can” en de prullenbak wordt automatisch geopend dankzij de geïntegreerde spraakbediening.

De oplaadbare zeeppomp met sensor van simplehuman zorgt voor de meest efficiënte manier van handenwassen. Dankzij de sensor blijft de pomp vrij van vingerafdrukken en bacteriën. De zeeppomp bevat een opstoppingsvrije buis, die een nauwkeurige en constante zeeptoevoer garandeert. De siliconenklep voorkomt kliederige restanten. De hoeveelheid zeep die je wilt gebruiken is gemakkelijk te regelen: je hoeft alleen maar je hand dichterbij of verder weg van de pomp te houden om de hoeveelheid zeep te regelen.