• nl
  • en
  • de
Crisis call: +31 (0)26 372 0871
Wisse Kommunikatie Wisse Kommunikatie
Crisis call: +31 (0)26 372 0871
Podcast

When Ipod and Broadcast made a Podcast

Wat gebeurde er ‘When Harry met Sally’? Harry met Sally again, and again and again. En uit die ontmoetingen ontstond geweldige content. En wat gebeurde er ‘When Ipod and Broadcast made a Podcast?’ Precies hetzelfde!

Ipod en Broadcast brachten de podcast tot leven en boden ons de mogelijkheid jou again and again te verblijden met goede content op PR- en communicatiegebied.

Aflevering 1 – Communicatie in de zorg

In onze eerste aflevering schetsen we een beeld van de afdeling communicatie bij zorginstellingen.

Waarom juist deze insteek? Omdat communicatie bij een zorginstelling een heel andere dynamiek kent dan communicatiewerk in welke andere sector ook. De variatie is er enorm; enerzijds is de branche altijd goed voor een citaat van een zielige cliënt of een boze verwante, voor een tendentieus verhaal over zorgcowboys en voor vloedgolven aan vervelende aandacht via social. Maar ze staat ook garant voor heel mooie patiëntverhalen, voor compassie, voor innovatie en voor extreme betrokkenheid.

Om ons meer te vertellen over die aparte dynamiek hebben we een aantal door de wol geverfde communicatie-experts uitgenodigd: Rachel Denneboom (Parabool), Paulien Boven–Hoorn (voormalig Zonnehuisgroep IJssel-Vecht), Mariëlle Steeneveld (Coloriet), Anita Kiers (Zorggroep Noord-West Veluwe) en Nanda Troost (’s Heerenloo).

Klik hier om onze podcast te beluisteren