• nl
  • en
  • de
Crisis call: +31 (0)26 372 0871
Wisse Kommunikatie Wisse Kommunikatie
Crisis call: +31 (0)26 372 0871
Podcast

When Ipod and Broadcast made a Podcast

Wat gebeurde er ‘When Harry met Sally’? Harry met Sally again, and again and again. En uit die ontmoetingen ontstond geweldige content. En wat gebeurde er ‘When Ipod and Broadcast made a Podcast?’ Precies hetzelfde!

Ipod en Broadcast brachten de podcast tot leven en boden ons de mogelijkheid jou again and again te verblijden met goede content op PR- en communicatiegebied.

Luister hier via Spotify / Luister hier via Anchor FMAflevering 4 – Markante communicanten
Marcel Rözer
Beluister aflevering 4

Markante communicant nummer 3 is Marcel Rözer. Deze journalist, columnist, schrijver, dagvoorzitter, programmamaker, docent, gehaaide interviewtrainer en voetballiefhebber vertelt over ‘het gefacetteerde merk Rözer’ en geeft een verrassend inkijkje in de literaire wereld.

 

Aflevering 3 – Markante communicanten
Jan-Willem Bedeaux
Beluister aflevering 3

In deze aflevering gaan we in gesprek met markante communicant Jan-Willem Bedeaux, Voorzitter Raad van Bestuur bij RIBW Groep Overijssel. Jan-Willem legt uit wat de imago-uitdagingen zijn van een RIBW en hoe zijn organisatie haar merkuitstraling vernieuwt.Aflevering 2 – Markante communicanten
Jurgen Theunissen
Beluister aflevering 2

Een van de vaste onderdelen van onze podcast is ‘Markante communicanten’. Een interview met mensen die een niet-alledaags merk of product, een bijzondere dienst of zichzelf moeten neerzetten en dat op een manier doen die opvalt in haar eenvoud, creativiteit, authenticiteit, gebrek aan marketingbudgetten, sympathie of nostalgie. In deze aflevering gaan we in gesprek met markante communicant: uitvaartondernemer Jurgen Theunissen.

 

Aflevering 1 – Communicatie in de zorg
Beluister aflevering 1

In onze eerste aflevering schetsen we een beeld van de afdeling communicatie bij zorginstellingen.

Waarom juist deze insteek? Omdat communicatie bij een zorginstelling een heel andere dynamiek kent dan communicatiewerk in welke andere sector ook. De variatie is er enorm; enerzijds is de branche altijd goed voor een citaat van een zielige cliënt of een boze verwante, voor een tendentieus verhaal over zorgcowboys en voor vloedgolven aan vervelende aandacht via social. Maar ze staat ook garant voor heel mooie patiëntverhalen, voor compassie, voor innovatie en voor extreme betrokkenheid.

Om ons meer te vertellen over die aparte dynamiek hebben we een aantal door de wol geverfde communicatie-experts uitgenodigd: Rachel Denneboom (Parabool), Mariëlle Steeneveld (Coloriet), Anita Kiers (Zorggroep Noord-West Veluwe) en Nanda Troost (’s Heerenloo).