Bouw en installatie

Bouw en installatie zijn gezien onze ‘roots’ al vanaf het begin een belangrijk speerpunt van Wisse Kommunikatie. We hebben niet alleen zelf gewerkt voor enkele grote technische adviesbureaus, bouwbedrijven en woningbouwcorporaties, maar veel vaker nog vormden ze onze doelgroep tijdens ons werk voor aanbieders van projectmanagement-, ERP- en CAD/CAM-systemen. Ook aanbieders van gereedschap en bouwmaterialen, variërend van til- en hijswerktuigen, gevelbekleding, isolatiemateriaal, kabels en wandcontactdozen, brandmelders, centrale verwarming en sanitairproducten hebben we bij hun marketing, PR en mediarelaties ondersteund.

Productbibliotheken

Nog los van aantrekkelijke content over producten, toepassingen en diensten in woord en beeld voor de gebruikelijke mediakanalen, is het toenemend van belang om bouwproducten onder de aandacht te brengen van projectontwikkelaars, architecten, ingenieursbureaus en aannemers, die allemaal betrokken zijn bij het vastleggen van de specificaties van een bouwwerk en bij de keuze van de toe te passen producten en materialen. Die zijn tegenwoordig allemaal ondergebracht in digitale productbibliotheken. 

BIM

Centraal staat tegenwoordig BIM, ofwel een Building Information Model, dat gebaseerd is op een 3D-model van het bouwwerk dat ontwerp, engineering en uitvoering veel gemakkelijker maakt. Ook vergaande ketenintegratie, industrieel bouwen, de introductie van business process management systemen en praktische IT-tools op de bouwplaats zijn belangrijke innovaties, die nieuwe manieren van werken en innovatie in de bouw bevorderen. Koren op onze molen dus.

Wij werken o.a. voor

  • HECO Schrauben_logo.png
  • henkel_logo.png
  • Neopixels_logo.png
  • autodesk_logo.png
  • VanMeijel-logo.png