Wisse Kommunikatie

Wisse Kommunikatie is een middelgroot PR- en communicatiebureau, dat zich vooral bezighoudt met communicatieadvies, public relations en de productie van content voor opdrachtgevers in technische sectoren. Wij werken bijvoorbeeld veel voor de ICT-sector, voor industriële bedrijven, in transport & logistiek, bouw & installatie, energie en medische technologie. Hoewel we ons oorspronkelijk vooral hebben toegelegd op B-to-B communicatie, hebben we ons de laatste jaren ook steeds vaker met B-to-C projecten beziggehouden. Vooral in de ICT, de consumentenelektronica, de automotive sector en de energie.

Full service

Wisse Kommunikatie is een full service communicatieadviesbureau. ‘Full service’ betekent in ons geval dat we alles kunnen, maar niet alles zelf doen. Want sommige taken, zoals grafisch ontwerp, drukwerk en websitebeheer, laten we over aan onze partners die zich op dat gebied onderscheiden.

Wij helpen onze opdrachtgevers met het in kaart brengen van de doelgroepen, hun mediagebruik en de primaire boodschappen en stemmen al onze activiteiten daarop af; of het nu gaat om mediarelaties, PR, marketing-PR, issues management of crisiscommunicatie.

Content

Wij ontwikkelen professionele content voor onze klanten; niet alleen teksten voor persinformatie, websites, blogs, social media, nieuwsbrieven en drukwerk, maar ook foto’s, video, graphics en animaties. Uitgangspunt is dat de content aantrekkelijk en informatief is voor de doelgroepen, maar ook voor de informatiekanalen, waarvan de doelgroepen gebruik maken. Daarnaast organiseren we evenementen en ondersteunen we onze klanten desgewenst met hun (direct) marketingactiviteiten. Wij leggen ons niet toe op specifieke communicatiedisciplines, middelen of tools, maar zetten die activiteiten en middelen in die voor de klant het meest relevante bereik en het beste resultaat bieden.

Van onze klanten horen we dat we flexibel en betrokken zijn en dat we zeer snel schakelen als dat nodig is. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn we uitstekend thuis in vele technische onderwerpen.