Internationale communicatie- en PR-trajecten

Wisse Kommunikatie helpt menig opdrachtgever met zijn PR en communicatie in het buitenland. Omdat veel van onze Nederlandse klanten de stap naar België en Luxemburg willen maken, hebben we in 2006 een PR-bureau in Brussel opgezet. InstiCOM richt zich met zijn 5 meertalige consultants zowel op het Vlaamse als Waalse deel van België en bedient ook de Luxemburgse stakeholders op maat.

Maar we gaan ook buiten de Benelux-grenzen met onze internationale communicatie. Zo werken we nauw samen met enkele Duitse PR-bureaus, waaronder onze twee Worldcom-partners, om onze opdrachtgevers in Duitsland te ondersteunen. Ook voor activiteiten in andere landen formeren we een team met onze partners in de Worldcom Public Relations Group, waarbij we sinds 1989 aangesloten zijn. De Worldcom Public Relations Group is met ruim 140 partners in 49 landen en meer dan 2000 communicatiespecialisten het grootste netwerk van onafhankelijke PR-bureaus ter wereld. Worldcom heeft partners in vrijwel alle Europese landen, in Noord- en Zuid-Amerika, het Midden-Oosten, Azië, Australië en de belangrijkste economieën van Zuid-Afrika.

Diverse multinationals, zoals Sharp, Panasonic, Mallinckrodt, Ecolab, Kodak Alaris, ThyssenKrupp en MegaBus, laten de Worldcom Group hun internationale PR en communicatie regelen, waarbij Wisse Kommunikatie en InstiCOM de Benelux voor hun rekening nemen. Ons bureau fungeert daarbij vaak als lead agency: eerste contact voor de klant, primaire producent van content en contact en vraagbaak voor onze partner agencies.