• Nederlands
  • Engels
  • Duits
Crisis call: +31 (0)26 372 0871
Wisse Kommunikatie Wisse Kommunikatie
Crisis call: +31 (0)26 372 0871
Team
Anne Nicolaides

Anne Nicolaides

Consultant

Contact

Anne Nicolaides werkt sinds november 2017 bij Wisse Kommunikatie. Zij komt uit Berlijn en is hierdoor een belangrijke schakel tussen de Duitse klanten van Wisse Kommunikatie en de Nederlandse markt. Haar grensoverschrijdende werkzaamheden richten zich ook op het positioneren van Nederlandse bedrijven in de Duitse markt. Na haar studie in Arnhem heeft ze over de hele wereld gereisd en in verschillende landen en culturen werkervaring opgedaan.

 

“Ik ben altijd gefascineerd geweest door internationale en interculturele communicatie. Door mijn ervaring in het buitenland heb ik met eigen ogen kunnen zien hoe verschillend mensen uit diverse culturen werken en communiceren. Die ervaring stelt mij in staat internationale projecten met de juiste land- en volkspecifieke kennis en de vereiste flexibiliteit te beheren.”

 

Anne versterkt het team sinds november 2017. Na haar opleiding Communicatie op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen in 2014 heeft ze eerst gewerkt als klantenservicemedewerkster. Vervolgens ging Anne als Conceptor, Copywriter en Designer aan de slag, waarbij ze ervaring heeft opgedaan in de zorg, de financiële sector en het toerisme. Bij Wisse Kommunikatie begeleidt Anne zowel Nederlandse, Duitse en andere internationale klanten uit de sectoren industrie, bouw, gezondheidszorg en logistiek.