• nl
  • en
  • de
Crisis call: +31 (0)26 372 0871
Wisse Kommunikatie Wisse Kommunikatie
Crisis call: +31 (0)26 372 0871
Team
Koen Uijt de Haag

Koen Uijt de Haag

Consultant

tel: +31 6 1606 5987 Contact

Koen Uijt de Haag is als consultant bij Wisse Kommunikatie actief voor klanten uit verschillende sectoren, zoals ANSYS, Copernicus en SnapLogic. Koen heeft uitgebreide ervaring in diverse pr-en journalistieke functies in zowel B2B als B2C.

 

“Hoe zorg je ervoor dat de juiste een bedrijfsboodschap niet alleen ziet, maar ook ter harte neemt? Dat vind ik de meest interessante uitdaging van mijn werk. Een klant heeft bijvoorbeeld iets gepresteerd of geproduceerd en wil dit wereldkundig maken. Aan ons de schone taak om dit te verpakken in een boodschap die het publiek beklijft. Wat het werk vervolgens zo leuk maakt, is dat je zaken leert uit sectoren, waarvan je tien jaar geleden niet had verwacht dat je het ooit zou weten.”

 

Koen werkt sinds oktober 2017 bij Wisse Kommunikatie. Hij is in 2013 afgestudeerd als communicatiewetenschapper aan de Radboud Universiteit Nijmegen met als master Journalistiek en Media. Na een periode als redacteur en nieuwslezer bij een lokale omroep en freelance journalist voor N.E.C., ging Koen als online marketeer aan de slag bij een lokale start up. Vervolgens werkte hij bij een Eindhovens PR-bureau, waarna hij de overstap maakte naar Wisse Kommunikatie.