Margaux Smeets

Margaux Smeets werkt als communicatieconsultant vooral voor klanten in de kantoorautomatisering, food, office equipment en ICT. Zij heeft onder meer accounts als Sharp Electronics Benelux, Bunzl, Office Depot en Rollon onder haar hoede. Margaux bedenkt PR-campagnes en voert activiteiten uit op het gebied van projectmanagement, marktonderzoek en event management. Daarnaast schrijft ze persberichten, artikelen en cases.

“Ik kan bij Wisse Kommunikatie zowel mijn affiniteit met strategie als mijn creativiteit kwijt. Ik beleef veel plezier aan de dynamiek van het werken voor verschillende opdrachtgevers, met allemaal een eigen aanpak en eigen uitdagingen. Zij lanceren vaak spannende, innovatieve producten en oplossingen die ik met veel plezier onder de aandacht breng van hun klanten en andere stakeholders.”

Tijdens haar studie Leisure Studies aan de Universiteit van Tilburg liep Margaux stage bij een communicatiebureau en besloot zij een master Bedrijfscommunicatie en Digitale Media te volgen. Voordat zij bij Wisse Kommunikatie kwam, werkte Margaux als Brand Strategist bij een branding en design consultancy. Daarna werkte zij als freelancer aan verschillende communicatieopdrachten.