Marjolein Tijdink

Marjolein Tijdink vervult diverse rollen bij Wisse Kommunikatie, waarvan die van office manager een cruciale is voor Wisse Kommunikatie. Zij houdt zich verder bezig met de organisatie van evenementen, bijeenkomsten en persreizen voor onze opdrachtgevers, en ze is verantwoordelijk voor de communicatieworkshops die Wisse Kommunikatie onder het PR Toolbox-label organiseert. Daarnaast heeft Marjolein de (media)databases en social media kanalen van Wisse Kommunikatie in beheer.

“Het dynamische speelveld van de PR spreekt mij erg aan. Ik vind het geweldig om de consultants te ondersteunen bij allround communicatieactiviteiten, mediarelaties en project management voor lokale en internationale opdrachtgevers. Mijn passie voor event management en (social) media kan ik kwijt in de events en seminars die ik voor ons en onze klanten organiseer, en in mijn rol als lid van de eventcommissie van de VPRA.”

Marjolein is al enkele jaren lid van de evenementencommissie van de VPRA, de Nederlandse branchevereniging voor PR-bureaus. Ze studeerde Communications Management aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en ging direct na deze opleiding voor Wisse Kommunikatie aan de slag.