• Nederlands
  • Engels
  • Duits
Crisis call: +31 (0)26 372 0871
Wisse Kommunikatie Wisse Kommunikatie
Crisis call: +31 (0)26 372 0871
Team
Marlous Fortuin

Marlous Fortuin

Senior consultant

tel: +31 6 2392 8145 Contact

Marlous werkt sinds 2015 als communicatieconsultant bij Wisse Kommunikatie. Zij werkt voor klanten uit diverse sectoren, zoals Cornerstone OnDemand, thyssenkrupp en Paardekooper. Marlous heeft uitgebreide ervaring in marketing, PR en social mediabeheer.

 

“Doordat we voor zoveel verschillen bedrijven werken, zijn onze dagelijkse werkzaamheden heel afwisselend, we bedenken campagnes om bedrijven nog beter op de kaart te zetten, werken nationaal en internationaal, schrijven en vertalen en beheren sociale mediakanalen en webcare. Bij Wisse Kommunikatie worden de consultants bij het hele communicatieproces betrokken, van strategische sessies en conceptbepaling tot de daadwerkelijke uitvoering en het monitoren van online bewegingen. Dankzij mijn kennis van social media mag ik vaak meedenken over hoe een bedrijf zich het beste kan laten zien op de verschillende social mediakanalen. Voor mij is werken bij Wisse een mooie combinatie van denken en doen.”

 

Marlous heeft in 2007 de opleiding Communicatie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen afgerond. Haar eerste werkervaring deed zij op als communicatiemedewerker bij een communicatiebureau. Vervolgens was zij marketingcoördinator bij een juridische uitgeverij in Nijmegen, waarna ze in 2015 weer terugkeerde naar de bureauzijde, sindsdien werkt Marlous bij Wisse Kommunikatie.