Marlous Fortuin

Marlous werkt sinds 2015 bij Wisse Kommunikatie en is dankzij haar specifieke ervaring op meerdere fronten inzetbaar. Haar marketingervaring komt goed van pas binnen het bureau, omdat de traditionele scheidslijn tussen marketing en PR steeds verder vervaagt.

“Bij mijn vorige werkgever was alle expertise in huis aanwezig; marketing en communicatie, vormgeving en websitebeheer bijvoorbeeld. Juist de ommezwaai om nu te werken voor verschillende bedrijven met diverse opdrachten maakt mij enthousiast. Je kunt niet verzanden in routine als je voor elke opdracht een passende oplossing moet bedenken. Het bezig zijn met taal, denken in oplossingen en druk zijn met de uitvoering is wat ik het liefste doe.”

Marlous werkt sinds 2015 bij Wisse Kommunikatie. Na haar opleiding Communicatie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen heeft ze haar eerste werkervaring opgedaan bij een communicatiebureau. Vervolgens was zij marketingcoördinator bij een juridische uitgeverij, waar zij de marketing, communicatie en acquisitie voor het juridisch maandblad Ars Aequi onder haar hoede had.