• Nederlands
  • Engels
  • Duits
Crisis call: +31 (0)26 372 0871
Wisse Kommunikatie Wisse Kommunikatie
Crisis call: +31 (0)26 372 0871
Team
Sebastiaan Scheepers

Sebastiaan Scheepers

Senior consultant

tel: +31 6 2943 3003 Contact

Sebastiaan Scheepers werkt als senior consultant bij Wisse Kommunikatie voor klanten uit de IT- en innovatiehoek, zoals Synology, Cornerstone OnDemand, SIDN en ServiceNow. Sebastiaan begon zijn PR-carrière bij een bureau aan de B2C-kant, maar maakte – na een korte tussenstop aan klantzijde – eind 2016 de overstap naar B2B. Vooralsnog nog steeds zonder spijt.

 

“Het helpen van organisaties om hun corporate boodschap te vertalen naar content die voor een breder publiek interessant is, vind ik één van de leukste kanten van mijn werk. Welke boodschap brengen we naar buiten, hoe verwoorden we die en hoe zorgen we ervoor dat deze opvalt? Mijn opleiding als journalist komt hierbij nog altijd goed van pas, mijn studie Geschiedenis wat minder. Het werken voor verschillende, uiteenlopende klanten beschouw ik als een groot voordeel van mijn werk. Sterker nog, het was de voornaamste reden om weer aan de slag te gaan aan de bureauzijde.”

 

Sebastiaan is in 2007 afgestudeerd als journalist aan de Fontys Hogeschool voor Journalistiek. Na een periode als freelance journalist en een (afgeronde) universitaire studie Geschiedenis rolde hij per toeval het PR-vak in. Eerst bij een bureau in Eindhoven, daarna bij een Nijmeegse start-up. Sinds eind 2016 werkt hij bij Wisse Kommunikatie.