Sebastiaan Scheepers

Sebastiaan Scheepers werkt als communicatieconsultant bij Wisse Kommunikatie. Hij werkt voornamelijk voor klanten uit de IT- en innovatiehoek, zoals Synology, Cornerstone OnDemand en ServiceNow. Sebastiaan heeft uitgebreide ervaring in het PR-vak, zowel aan de B2C- als B2B-kant. Ook heeft hij een periode aan de klantzijde gewerkt. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en sinds december 2016 is hij bij Wisse Kommunikatie aan de slag gegaan.

“Het helpen van bedrijven om hun corporate visie te vertalen naar journalistiek interessante teksten vind ik één van de leukste kanten van mijn werk. Welke boodschap willen we naar buiten brengen, hoe verwoorden we die en hoe zorgen we ervoor dat deze opvalt? Mijn opleiding als journalist komt hierbij nog altijd goed van pas. Ook het werken voor verschillende, uiteenlopende klanten beschouw ik als een groot voordeel van mijn werk. Sterker nog, het was de voornaamste reden om weer aan de slag te gaan aan de bureauzijde.”

Sebastiaan is in 2007 afgestudeerd als journalist aan de Fontys Hogeschool voor Journalistiek. Na een periode als freelance journalist en een (afgeronde) universitaire studie Geschiedenis rolde hij per toeval het PR-vak in. Eerst bij een bureau in Eindhoven, daarna was hij een periode werkzaam als PR-verantwoordelijke bij een Nijmeegse start-up. En sinds eind 2016 dus bij Wisse Kommunikatie.