• Nederlands
  • Engels
  • Duits
Crisis call: +31 (0)26 372 0871
Wisse Kommunikatie Wisse Kommunikatie
Crisis call: +31 (0)26 372 0871
Team
Simone Straten

Simone Straten

Consultant

tel: +31 26 4431523 Contact

Simone werkt sinds augustus 2019 als communicatieconsultant bij Wisse Kommunikatie voor diverse klanten uit met name de IT- en zorghoek. Met haar ervaring combineert zij haar creativiteit graag met het zakelijke aspect.

“Communiceren. Het lijkt zo gemakkelijk, maar dat blijkt het vaak allerminst. Het is voor mij een uitdaging om content zo helder mogelijk over te brengen. Door mijn ervaring in muziektheater, waarbij de kern zit in het zo goed mogelijk overbrengen van een boodschap, vind ik het leuk om te spelen met alle communicatiemogelijkheden die er zijn. Want kies je voor het geschreven of gesproken woord, voor visualisatie, of juist voor een combinatie ervan? Voor onze opdrachtgevers ga ik mij met veel enthousiasme inzetten om hun content zo krachtig mogelijk over te brengen. Hoe ingewikkelder de (technische) taal en inhoud, hoe groter de uitdaging.”

Simone heeft samen met collega Marlous in 2007 de opleiding Communicatie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen afgerond. Na haar opleiding heeft zij de marketing en communicatie verzorgd bij diverse bedrijven, waarbij de focus op de technische sector ligt. De bedrijven waar zij bij Wisse Kommunikatie voor aan de slag gaat, zijn haar dan ook bepaald niet vreemd. Op creatief vlak heeft zij deeltijd een muziektheateropleiding in Den Haag gevolgd, als zangeres veel vlieguren gemaakt en boeken ingesproken voor mensen met een visuele beperking.