Tessa van Lienden

Tessa van Lienden is consultant bij Wisse Kommunikatie. Zij is een echte allrounder op het gebied van communicatie en redactie, met veel ervaring in de sectoren (jeugd)gezondheidszorg en welzijn.

“Het vak communicatie heeft zoveel verschillende en boeiende aspecten, dat ik moeilijk een favoriet kan kiezen. In de samenwerking met klanten verdiep ik mij dan ook graag in het gehele proces, van strategie tot evaluatie. Mede dankzij mijn internationale ervaringen op het gebied van studie, wonen en werken, weet ik hoe belangrijk inzicht in nationale, regionale en zelfs lokale cultuur is, als het gaat om succesvolle communicatie. De internationale netwerken en contacten van Wisse Kommunikatie maken mijn werkzaamheden dan ook extra interessant.”

Tessa rondde in 2000 de opleiding Journalistiek en Communicatie bij de Hogeschool Windesheim af en startte haar loopbaan als tijdschriftredacteur bij een grote uitgever. In 2003 maakte zij de overstap naar een communicatiebureau, waar zij gedurende tien jaar haar kennis en vaardigheden uitbreidde met projectcoördinatie, communicatieadvies en bladmanagement, aangevuld met scholing op het gebied van marketing en communicatie. Na een aantal jaar grensoverschrijdende PR-ervaring te hebben opgedaan in Duitsland, startte zij eind 2017 bij Wisse Kommunikatie.