• nl
  • en
  • de
Crisis call: +31 (0)26 372 0871
Wisse Kommunikatie Wisse Kommunikatie
Crisis call: +31 (0)26 372 0871
Team
Tessa van Lienden

Tessa van Lienden

Consultant

tel: +31 6 1845 3818 Contact

Tessa van Lienden is sinds 2017 consultant bij Wisse Kommunikatie. Zij is een echte allrounder op het gebied van communicatie met een specialisme in arbeidsmarktcommunicatie en een zwak voor de gezondheidszorg.

 

“Wij kunnen schitterende PR campagnes ontwikkelen, maar als de realiteit niet aansluit bij de gewekte verwachting, levert het weinig op. Van een prachtig product of een fantastische dienst tot een geweldige planning en service: het succes van elke organisatie is afhankelijk van de mensen die er werken. Zij zijn je visitekaartjes, je ambassadeurs die voor en achter de schermen werken jouw klanten tevreden stellen. Je hebt voldoende mensen nodig, met passende kennis en kwaliteiten, die zich bovendien verbonden voelen met jouw organisatie. Wanneer je dit als organisatie goed op orde hebt, versterkt dit je externe communicatie en PR.”

 

Tessa startte haar loopbaan in 2000, na haar opleiding Journalistiek bij Hogeschool Windesheim, als redacteur bij een grote tijdschriftenuitgeverij. In 2003 maakte zij de overstap naar de een communicatiesector, waar zij haar kennis en vaardigheden uitbreidde met werkervaring en opleidingen op het gebied van communicatie, (internationale) PR, marketing en HRM.