• Nederlands
  • Engels
  • Duits
Crisis call: +31 (0)26 372 0871
Wisse Kommunikatie Wisse Kommunikatie
Crisis call: +31 (0)26 372 0871
Team
Theo Snijders

Theo Snijders

Managing partner

tel: +31 6 2280 8187 Contact

Theo Snijders is managing partner bij Wisse Kommunikatie. Hij houdt zich voornamelijk bezig met klanten in de industrie, bouw & installatie en energie. Als voormalig journalist schrijft hij nog regelmatig artikelen voor de vakmedia. Daarnaast ondersteunt hij klanten in de (petro)chemie en industrie bij crisiscommunicatie.

 

“Ik vind het nog steeds geweldig om productiebedrijven en laboratoria te bezoeken en artikelen over technische onderwerpen te schrijven. Ook het onder de aandacht brengen van innovaties zoals waterstof, aardwarmte, sensoren, biomedische apparatuur of voedingsmiddelentechnologie bij een breed publiek vind ik fantastisch, zeker als je merkt dat de acceptatie van dergelijke technologie door onze werkzaamheden toeneemt.”

 

Theo heeft de afgelopen jaren diverse nevenfuncties in de communicatie bekleed. Hij was onder meer bestuurslid van de Communicatie Kring Arnhem, secretaris van de branchevereniging VPRA en bestuurslid van de Worldcom PR Group. Daarnaast werkte hij veel samen met de HAN. Hij was vele jaren lid van de beroepenveldcommissie van de communicatie-opleiding, gastdocent en lid van de Commissie van Toezicht. Op dit moment is hij penningmeester van de Vereniging Industrie Pers.

 

Theo Snijders werkt sinds 2000 bij Wisse Kommunikatie. In 2008 werd hij mede-eigenaar. Voordat hij bij Wisse Kommunikatie kwam, was hij lange tijd werkzaam als journalist/hoofdredacteur bij diverse vakbladen en organiseerde hij vijf jaar lang campagnes en evenementen over ICT en innovatie.