Theo Snijders

Theo Snijders is managing consultant bij Wisse Kommunikatie. Hij houdt zich vooral bezig met klanten in de industrie, bouw en installatie. Hij werkt als accountmanager actief voor Air Products, DEKRA en Panasonic Toughbook en schrijft veel technische artikelen voor de vakmedia. Daarnaast ondersteunt hij klanten in de (petro)chemie en industrie bij crisiscommunicatie.

“Ik vind het nog steeds geweldig om productiebedrijven en laboratoria te bezoeken en artikelen over technische onderwerpen te schrijven. Ook het onder de aandacht brengen van nieuwe technologie zoals waterstof, aardwarmte, sensoren, biomedische apparatuur of nieuwe voedingsmiddelentechnologie bij een breed publiek vind ik uitdagend, zeker als je merkt dat de acceptatie van dergelijke technologie door de werkzaamheden van het bureau toeneemt.”

Theo heeft de afgelopen jaren diverse nevenfuncties in de communicatie bekleed. Hij was jarenlang bestuurslid van de Communicatie Kring Arnhem en secretaris van de branchevereniging VPRA. Hij was lid van de beroepenveldcommissie van de communicatie-opleiding van de HAN en gastdocent. Tegenwoordig zit hij in het bestuur van de Vereniging Industrie Pers en is hij bestuurslid van de Worldcom PR Group, waar zijn taak met name het aantrekken van nieuwe PR-bureaus in Europe, het Midden-Oosten en Afrika is.

Theo Snijders werkt sinds 2000 bij Wisse Kommunikatie. In 2008 werd hij mede-eigenaar. Voordat hij bij Wisse Kommunikatie kwam, was hij lange tijd werkzaam als journalist/hoofdredacteur bij diverse vakbladen en organiseerde hij vijf jaar lang grote campagnes en evenementen over ICT en innovatie.