• Nederlands
  • Engels
  • Duits
Crisis call: +31 (0)26 372 0871
Wisse Kommunikatie Wisse Kommunikatie
Crisis call: +31 (0)26 372 0871
Team
Vivian Kim

Vivian Kim

Account manager

Contact

Vivian is een van oorsprong Zuid-Koreaanse communicatiespecialist die een schat aan PR-ervaring heeft opgedaan in haar thuisland en in Frankrijk. Met haar culturele Fingerspitzengefühl en haar meertaligheid als belangrijke troeven begeleidt ze al 15 jaar grote communicatieprojecten van multinationals, in verschillende sectoren. Momenteel is ze gevestigd in Nederland, en werkt ze samen met Wisse Kommunikatie aan accounts in de EU en Zuid-Korea.

Bij Wisse Kommunikatie richt Vivian zich op de healhtcare-, de medische en de farmaceutische sector. Haar ervaring behelst o.a. corporate PR voor Bristol Myers Squibb (BMS), en activiteiten ten behoeve van de marktintroductie van de BMS-producten BARACLUDE® (entecavir) en SPRYCEL® (dasatinib).

Ook Janssen, een bedrijf van Johnson & Johnson, maakte gebruik van haar strategische inzicht en haar creatieve campagne-ideeën. Vivian was verder bijvoorbeeld verantwoordelijk voor de ‘Liver Day Campaign’ in Zuid-Korea, waarmee ze het publieke bewustzijn rond hepatitis B wist te vergroten. Als account lead was ze verder betrokken bij een stakeholder engagement-project in de biosector voor Scottish Development International (SDI), de Schotse regering en de ondernemingen van Schotland.