Nieuws en blogs

Puck Stamps nieuw bestuurslid van het China Kennisnetwerk Guanxi

Sinds 1 februari is collega Puck Stamps bestuurslid van het China Kennisnetwerk Guanxi.

Het Nederlandse platform verbindt deskundige dienstverleners en ondernemers op het gebied van zakendoen in China. Het faciliteert een toegankelijk netwerk en organiseert activiteiten die van actuele en praktische waarde zijn voor ondernemend Nederland, zoals de maandelijkse China Cafés met gastsprekers. De Cafés vormen dé plek waar zakenmensen die actief zijn op de Chinese markt bijeenkomen. Ook werkt Guanxi nauw samen met bedrijfsleven, overheid, belangenorganisaties en wetenschap in het brede China-werkveld in Nederland.

Voor Guanxi geeft Puck advies en voert zij werkzaamheden uit op het gebied van marketing, communicatie en PR. Ze zorgt er met haar expertise niet alleen voor dat de huidige leden goed op de hoogte zijn van alles wat Guanxi te bieden heeft, maar laat ook de kracht van Guanxi aan de buitenwereld zien.

Puck over haar aanstelling: “Met mijn bestuursfunctie binnen Guanxi probeer ik een link te houden naar het land waar ik van 2012 tot 2015 met veel plezier verbleef en ontzettend veel geleerd heb, niet in de laatste plaats over mezelf. Guanxi biedt mij het netwerk om te ontdekken hoe ik ook op zakelijk niveau verbonden kan blijven met China.”

 

GUA_logo.jpg