Innovatie. Strategie. Content. Audio.

Podcast Markante Kommunikanten

Maak kennis met de podcast van Wisse Kommunikatie, waarin we in gesprek gaan met ‘Markante Kommunikanten’. Personen die een niet-alledaags merk of product, een bijzondere dienst of zichzelf moeten neerzetten en dat op een manier doen die uitblinkt in bijvoorbeeld eenvoud, authenticiteit, sympathie of nostalgie, of in creativiteit ondanks gebrekkige marketingbudgetten. Dat zijn de verhalen waar we nieuwsgierig naar zijn en de gesprekken die we graag voeren!

Ben je zelf een Markante Kommunikant en wil je jouw dienst uitlichten in een gesprek voor onze microfoon? Neem dan contact met ons op via het formulier in de rechterkolom!


Lees hier onze privacyverklaring

Podcast Markante Kommunikanten op Spotify

Op onze Spotify-pagina vind je alle afleveringen van onze podcast ‘Markante Kommunikanten’. Maak een playlist of sla ze op in je bibliotheek, zet je koptelefoon op en luister bijvoorbeeld naar de podcast waarin vijf communicatieadviseurs bij zorginstellingen vertellen over de dynamiek in hun vakgebied. Of maak een sprong naar de verslavingszorg en luister naar de imago-uitdagingen van een RIBW, of ontdek hoe een uitvaartondernemer zijn communicatiestrategie heeft opgezet.

Speciale aandacht en persoonlijke sympathie gaat bij Wisse uit naar ideële organisaties, zoals de Socialrun en de Liedjesfabriek. De eerste doet er alles aan om een inclusieve samenleving te realiseren voor mensen met een psychische kwetsbaarheid, de tweede maakt liedjes met jonge kinderen die moeten zorgen dat ze zich even niet ziek voelen. Benieuwd hoe zij dit aanpakken, met hun grote idealen en hun kleine budgetten? Je hoort het in hun podcast.

Podcast Markante Kommunikanten

Zelf horen hoe het werkt?

Je beluistert de podcasts voor onze Markante Kommunikanten op Spotify.