Innovatie. Strategie. Content. Wisse.

Over Wisse Kommunikatie

Wisse Kommunikatie is een Arnhems communicatie-adviesbureau met internationale reikwijdte. Al sinds de oprichting in 1982 werken we voor tal van B2B- en B2C-opdrachtgevers die met hun innovaties organisaties, mens en maatschappij willen verbeteren. Voor opdrachtgevers in sectoren als de ICT, mobiliteit, transport & logistiek, industrie, bouw en gezondheidszorg creëren we content met journalistieke impact, die we verspreiden in de communicatieve vorm die het grootste effect sorteert.

Dankzij Insticom, ons bureau in Brussel, kunnen we onze opdrachtgevers ook in België en Luxemburg ondersteunen, via de Worldcom Public Relations Group en het E3-netwerk schakelen we snel met onze partners in de rest van de wereld.

 

Onze PR-consultants

Wisse Kommunikatie telt momenteel tien consultants en een financiële man. Ons team van consultants kent een goede mix van jeugdig enthousiasme en senioriteit. Al onze PR-consultants zijn HBO- of universitair geschoold en hebben een opleiding in de marketing of communicatie afgerond. Een groot deel heeft bovendien een journalistieke werkachtergrond.

Drie dingen hebben we allemaal gemeen: we willen bijdragen aan een betere wereld, we houden van ons vak en we gaan voor het beste resultaat voor onze opdrachtgevers. Onze consultants kiezen hun accounts veelal vanuit hun eigen specialisme of affiniteit, en hebben dan ook een goed netwerk en veel kennis van ‘hun’ vakgebied. De ontwikkelingen op communicatiegebied volgen zij op de voet. Enerzijds door hun aangeboren nieuwsgierigheid, anderzijds door hun betrokkenheid bij diverse vakverenigingen en communicatie-organisaties zoals de Worldcom Public Relations Group, IPRA, Logeion en lokale communicatiekringen.

Podcast Markante Kommunikanten

Internationaal netwerk

Wisse Kommunikatie’s primaire markt is Nederland, maar we helpen menig opdrachtgever ook om met PR, communicatie en marketingactiviteiten in het buitenland zijn innovaties aan de man te brengen. Zo bedienen we samen met ons Brusselse bureau Insticom zowel het Vlaamse als Waalse deel van België en de Luxemburgse stakeholders. Maar we gaan ook buiten de Benelux-grenzen, bijvoorbeeld met ons filiaal in Düsseldorf, waarmee we onze opdrachtgevers in Duitsland op weg helpen.

Ook activiteiten in andere landen liggen binnen handbereik, via de Worldcom Public Relations Group en het E3 Agency Network, waarbij we respectievelijk sinds 1989 en sinds 2018 aangesloten zijn. De Worldcom Public Relations Group is met een kleine 140 partners in 49 landen en meer dan 2.000 communicatiespecialisten het grootste netwerk van onafhankelijke PR-bureaus ter wereld. Ieder jaar vindt de Youth Meeting plaats, een bijeenkomst die Worldcom organiseert om de young professionals bij onze bureaus ervaringen te laten delen.

E3 heeft vooral een marketing-focus, hetgeen perfect aansluit op de internationale digitale aspiraties van onze opdrachtgevers.

Communicatienetwerken

Zoals een goed communicatiebureau betaamt, weten we wat er speelt in de sectoren die onze opdrachtgevers bedienen, maar ook in de sector waarin wij zelf dagelijks werken.

Onze kennis van de communicatiesector houden onze consultants op peil met workshops, seminars en kennissessies, en via de lidmaatschappen van de Communicatiekring NijmegenCommunicatiekring Arnhem en Logeion.

Netwerk

Nationale of internationale commmunicatieambities?

Neem gerust contact op met onze consultants, die je graag vertellen wat de mogelijkheden zijn.