• Nederlands
  • Engels
  • Duits
Crisis call: +31 (0)26 372 0871
Wisse Kommunikatie Wisse Kommunikatie
Crisis call: +31 (0)26 372 0871
Diensten
Crisiscommunicatie

Crisiscommunicatie

Iedere organisatie kan met een crisissituatie te maken krijgen. Wat de aard van die crisis ook is: onmiddellijke actie is vereist. Zeker in het huidige medialandschap, waarin nieuws zich razendsnel verspreidt door scorebeluste journalisten en sociale media.

Hulp in geval van crisis?

Als u hulp nodig hebt bij een crisis of calamiteit staan onze vier crisiscommunicatieconsultants via ons centrale crisisnummer 026 3720871 voor u klaar. Zeven dagen per week, 24 uur per dag. Het maakt daarbij niet uit of uw organisatie al tot onze 37 crisiscontractanten behoort of dat u ons voor het eerst benadert.

Crisisteam

Uw eerste aanspreekpunten zijn Serge Beckers en Theo Snijders. Zij bedrijven al jaren crisiscommunicatie in vele verschillende sectoren, waarvan de zorg, het onderwijs, de IT, de industrie en farma en medical de belangrijkste zijn.

Voorbereidende activiteiten

Omdat een goede voorbereiding het halve werk is, bieden we behalve onmiddellijke bijstand ook diensten aan als mediatrainingen, de ontwikkeling van een crisiscommunicatieplan, crisisoefeningen, onderzoeken en online monitoring. En natuurlijk helpen we u waar nodig met crisismanagement en uw reputatieherstel als het sein ‘brand meester’ gegeven is.

Een overzicht van al onze activiteiten voor de zorgsector vindt u hier.

Voor de overige sectoren zijn de activiteiten hier te downloaden.