Innovatie. Strategie. Content. Conversatie.

Podcasts

De kracht van een podcast zit in het verhaal. Jouw verhaal, dat je laat vertellen door de juiste mensen, met hun eigen unieke kennis en ervaringen. Dat verhaal kan in een scripted podcast gegoten worden, maar ook in een interview. Of gepresenteerd worden in een panel-podcast, met een ‘just the facts’-insteek, of in een mix van dit alles.

Welke stijl je ook kiest: strikte voorwaarde is dat de content gebaseerd is op jouw strategie, zodat ook je auditieve content bij je bedrijf of merk past. Alleen zo draagt hij bij aan een sterkere band tussen jou en je luisteraar.

Onze consultants helpen je graag bij je podcast-keuze. En als dit medium helemaal nieuw voor je is, regelen we ook gewoon alle bijbehorende zaken, zoals het script, de stemacteur, de opname en edit, en de upload van het eindproduct.

Alles wat je over onze podcast voor jou moet weten, hebben we samengevat in de download die je kunt opvragen door het formulier in te vullen en te kiezen voor Wisse Podcasts.

Wisse Podcast

Onze eigen podcast, waarin we Markante Kommunikanten voor de microfoons halen, vind je achter deze link.

Onderstaande bedrijven gingen je voor:

RIBW Overijssel
LFC-SIDN-1
liedjesfabriek

Lees hier onze privacyverklaring

 

Webinar

Webinars zijn er in alle soorten en maten; van een interne trainingssessie tot een product- of strategielancering, van een rondetafelgesprek tot een digitaal of hybride event. Maar hoe zorg je ervoor dat je ook echt alles uit een webinar haalt? En dat de inhoud aansluit bij je strategie?

Een geslaagd webinar begint bij een goede voorbereiding en een goed doordacht plan. De consultants van Wisse Kommunikatie helpen bij alle stappen die nodig zijn om tot een succesvolle uitzending te komen. Van idee tot productie en promotie. Daarbij vormt kwalitatief goede content altijd de basis. Wij ondersteunen bij het bepalen van het juiste thema, het vinden van de meest geschikte sprekers, het inschakelen van een presentator of gespreksleider en het maken van een duidelijk draaiboek. Ook op de dag zelf zorgen wij ervoor dat alles op rolletjes loopt. Naast de inhoudelijke voorbereiding ondersteunt Wisse Kommunikatie ook bij de technische ondersteuning.

Voor opname van de webinars werken wij samen met Live Stream Studio. Hun studio’s in Apeldoorn, Utrecht en Den Haag zijn uitgerust met hoogwaardige video- en audioapparatuur, hun technici draaien aan de knoppen. Wil je liever een webinar vanuit je eigen kantoor organiseren, dan is daarvoor een mobiele studio beschikbaar.

Heb je plannen om een webinar te organiseren en ben je benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op door het formulier in te vullen.

 

 

 

Podcast Markante Kommunikanten

Benieuwd naar ons werk?

Dan vind je hier een mooi voorbeeld! Deze podcast hebben we opgezet voor SIDN in het kader van hun 35-jarige bestaan.