Nieuws en blogs

Wisse Kommunikatie breidt team uit met IT- en tech-consultant Sebastiaan Scheepers

Met ingang van 1 december is Sebastiaan Scheepers als consultant aan de slag gegaan bij Wisse Kommunikatie. Gezien zijn technische achtergrond, expertise en persoonlijke voorkeur, zal Sebastiaan vooral gaan werken voor onze klanten op het gebied van IT, technologie en innovatie. Sebastiaan was eerder werkzaam als consultant voor LEWIS Communications en als PR-verantwoordelijke bij startup Yellowbag.

Sebastiaan heeft een uitgebreide ervaring in PR en heeft voor veel verschillende klanten gewerkt, zowel B2B als B2C. Branches waarin hij PR-campagnes heeft beheerd zijn onder andere online retail, consumentenelektronica en interieur. Door zijn opleiding als journalist, ligt een grote kracht van Sebastiaan in het schrijven van content artikelen over IT-onderwerpen.

Sebastiaan is enthousiast om aan de slag te gaan bij Wisse: “Tijdens mijn periode bij Yellowbag, merkte ik dat ik de afwisseling miste die komt kijken bij het werken voor verschillende klanten en organisaties. Ik was dus heel bewust weer op zoek naar een functie bij een PR- en communicatiebureau. Wisse heeft een geweldig portfolio en ik kijk er erg naar uit om mijn bijdrage te leveren aan de verschillende campagnes van de klanten van Wisse.”

Sebastiaan Scheepers.jpg