Nieuws en blogs

Worldcom-webinar: ‘Hoe bereid je je voor op een crisis’

De Worldcom PR Group, het grootste internationale netwerk van onafhankelijke PR-bureaus, organiseert op woensdag 15 februari a.s. een webinar met als thema ‘Hoe bereid je je voor op een crisis’. We nodigen geïnteresseerden van harte uit om daaraan deel te nemen.

Tijdens het webinar (17:00-17:40 uur) krijg je advies van internationale experts op het gebied van crisismanagement over hoe je een crisis in goede banen kunt leiden, zodat je de eventuele schade kunt beperken.

Naast Worldcom-partner Wisse Kommunikatie in Nederland nemen ook partners uit Londen en Amerika deel aan het webinar.

De crisisexperts

  • Crispin Manners (UK) is een van de experts op het gebied van crisiscommunicatie en heeft veel ervaring met crisissituaties; bijvoorbeeld in de chemische industrie.

  • Matt Barkett (USA) heeft meer dan 25 jaar ervaring in senior corporate communicatie. Matt’s ervaring bij crises is erkend door grote verzekeringsmaatschappijen.

  • Brian Ellis (USA) helpt vele Fortune 500 bedrijven met crisismanagementstrategieën en heeft meer dan 27 jaar ervaring als PR- en marketingadviseur.

  • Theo Snijders (Wisse Kommunikatie) is een zeer ervaren crisiscommunicatiespecialist met ervaring in de gezondheidszorg en (petrochemische) industrie.


Praktische informatie

Datum: woensdag 15 februari a.s.
Tijd: 17:00 uur
Doelgroep: voor iedereen die verantwoordelijk is voor reputatiemanagement en communicatie van de organisatie of die verantwoordelijk is voor communicatie bij crises.
Inschrijven: Aanmelden voor het webinar (kosteloos) kan via deze link.

Het webinar zal niet langer dan 40 minuten in beslag nemen. Je kunt de communicatie-experts vooraf of tijdens het live webinar vragen stellen over crisiscommunicatie.
Het webinar wordt opgenomen en is na afloop beschikbaar. Ook als je niet bij het webinar aanwezig kunt zijn, kun je inschrijven zodat je het webinar kunt terugluisteren.

De hashtag om tijdens het webinar te gebruiken is: #WorldcomCrisisComms