• nl
  • en
  • de
Crisis call: +31 (0)26 372 0871
Wisse Kommunikatie Wisse Kommunikatie
Crisis call: +31 (0)26 372 0871
Nieuws

#CES2020 here we come

Na een succesvolle editie in 2019 is Wisse Kommunikatie ook dit jaar weer vertegenwoordigd in Las Vegas tijdens Consumer Electronics Show (CES) 2020. Naast een bezoek aan de stands van klanten als ANSYS, Panasonic en dynabook, laten we ons weer helemaal bijpraten over de laatste trends en innovaties op gebied van onder meer 5G and IoT, Advertising, Entertainment & Content, Robotics & Machine Intelligence en Product design & Manufacturing.

Samen met onze Worldcom-partners uit Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Spanje hebben we dit jaar speciaal voor CES een Europese communication benchmark ontwikkeld. Deze benchmark biedt bedrijven een snapshot-analyse van hun positie in de belangrijkste Europese markten vergeleken met hun twee grootste concurrenten. Op basis van deze analyse bieden we ook inzicht in de mogelijkheden om als vervolg op CES te starten met communicatie- en PR-activiteiten in verschillende Europese landen.

Onze collega Peter Drent is aanwezig in Las Vegas en kan u alles vertellen over de communication benchmark en de mogelijkheden van PR in de EMEA-regio. Plan hier een afspraak in met Peter tijdens CES.