• nl
  • en
  • de
Crisis call: +31 (0)26 372 0871
Wisse Kommunikatie Wisse Kommunikatie
Crisis call: +31 (0)26 372 0871
Nieuws

Nieuwe klant: Leica Geosystems

Nieuws

Wisse Kommunikatie heeft opnieuw een interessante, nieuwe klant aan haar bouwportfolio toegevoegd: Leica Geosystems. Het bedrijf is al meer dan 200 jaar actief in meettechnologie en onderzoek en was onderdeel van de Leica Group, waartoe ook de bekende Duitse producent van hoogwaardige foto-apparatuur behoorde. Sinds 2005 is Leica Geosystems onderdeel van de Zweedse multinational Hexagon AB.

Leica Geosystems ontwikkelt en produceert precisie-instrumenten, geavanceerde software en aanvullende dienstverlening op het gebied van geo-informatie. Gebouwen, installaties en complete omgevingen kunnen met behulp van (3D-)scanners gemeten en in kaart gebracht worden, waarna de data gebruikt kan worden om werkzaamheden te plannen en uit te voeren.  Bedrijfstakken als landmeting, bouw, luchtvaart, defensie en beveiliging maken gebruik van de systemen.

Wisse Kommunikatie zal Leica Geosystems samen met ons partnerbureau InstiCOM in de Benelux ondersteunen bij PR en mediarelaties en de ontwikkeling van content.