• nl
  • en
  • de
Crisis call: +31 (0)26 372 0871
Wisse Kommunikatie Wisse Kommunikatie
Crisis call: +31 (0)26 372 0871
Persberichten

Het wordt in de binnensteden steeds drukker met fietsen, e-bikes en scooters. E-bikes hebben zelfs voor een verkooprecord gezorgd in de zomer van 2018 door twee derde van de fietsverkoop te realiseren. Dankzij het warme begin van deze zomer, wordt ook nu weer massaal de fiets of e-bike gepakt op zoek naar een terrasje. Mede door de opkomst van deelfietsen en zelfs deelsteps, is het tijd om te kijken naar een nieuwe manier om deze kleinere voertuigen te beveiligen.

Master Lock, producent van beveiligingsoplossingen, introduceert de street cuffs op de Nederlandse markt. De street cuffs lijken op echte handboeien en zorgen voor een optimale bescherming van fiets, e-bike of elektrische step. De street cuffs zijn gemaakt van een stalen kabel van 8 millimeter dikte of schakels, waardoor het flexibel in gebruik is. Het verharde, gelamineerde, stalen slot biedt daarnaast betere bescherming tegen het doorknippen van de handboei. De laag van vinyl zorgt ervoor dat er geen krassen ontstaan op het oppervlak. Het slot zelf bevat een tien pins-cilinder waardoor het slot moeilijk open te breken is.

“In Europa zien we dat consumenten steeds meer warmlopen voor elektrische varianten van hun fietsen, scooters of steps. Daarnaast worden er in de deeleconomie nieuwe diensten aangeboden waarmee consumenten deze voertuigen kunnen delen”, zegt Bernard Acolty, Country sales manager Benelux bij Master Lock. “Deze nieuwe vervoersmiddelen zijn een flinke investering en verdienen goede beveiliging tegen diefstal. We zijn er dan ook trots op dat we met de street cuffs ervoor zorgen dat consumenten hun vervoersmiddel onbezorgd achter kunnen laten.”

De Master Lock street cuffs zijn in vier verschillende kleuren verkrijgbaar: roze, groen, blauw of zwart. Meer informatie over de street cuffs is hier te vinden.