• nl
  • en
  • de
Crisis call: +31 (0)26 372 0871
Wisse Kommunikatie Wisse Kommunikatie
Crisis call: +31 (0)26 372 0871
Persberichten

Valentijnsdag komt er weer aan! Het vinden van hét perfecte cadeau kan echter voor hoofdpijn zorgen. Gelukkig heeft simplehuman, de Amerikaanse ontwerper van intelligente design-objecten voor thuis, de perfecte oplossing voor u: een heldere spiegel van de nieuwe generatie!

Dankzij bewegingssensoren schakelen de spiegels van simplehuman automatisch aan- en uit waardoor vingerafdrukken worden vermeden. Het Tru-Lux-verlichtingssysteem bootst natuurlijk zonlicht na en zorgt voor een gedetailleerde en realiteitsgetrouwe weergave. Nooit meer last van ongelijkmatige foundation en onregelmatige eyeliner.

De twee nieuwe modellen zijn even mooi als handig en zullen uw hart veroveren:

Compacte spiegel met sensor
De minispiegel met een diameter van 10 cm in een leren hoesje past makkelijk in je tas en zet je overal in het juiste licht.

De spiegel is in drie kleuren beschikbaar op de website van simplehuman: geborsteld staal, roségoud en zwart. Voor meer informatie: bekijk de video.

 

Driedelige spiegel met sensor
Deze staande spiegel met een diameter van 20 cm heeft twee kanten met drie verschillende vergrotingen. De helderheid is snel, intuïtief en precies in te stellen op alle lichtsterktes tussen 100 en 800 lux.

De spiegel is in twee kleuren beschikbaar op de website van simplehuman: geborsteld staal en roségoud. Voor meer informatie: bekijk de video.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

17 januari 2019