• nl
  • en
  • de
Crisis call: +31 (0)26 372 0871
Wisse Kommunikatie Wisse Kommunikatie
Crisis call: +31 (0)26 372 0871
Persberichten

Sixt wil innovatief en volledig gedigitaliseerd vlootbeheer sterk uitbreiden in Nederland

Sixt Mobility Consulting B.V. benoemt Bas Bogerd (37) tot nieuwe Chief Commercial Officer (CCO) en breidt daarmee de service op het gebied van innovatief en gedigitaliseerd vlootbeheer sterk uit. Hij is per direct het eerste aanspreekpunt van Sixt Mobility Consulting, dat gespecialiseerd is in zakelijke mobiliteitsoplossingen voor bedrijfsvloten vanaf 50 voertuigen in Nederland.

Bas Bogerd, CCO van Sixt Mobility Consulting B.V.: “Ik kijk ernaar uit om ons dienstenaanbod verder uit te breiden en onze vlootklanten en hun voertuiggebruikers met een sterk lokaal team bij te staan. Hierdoor zullen zij nog meer profiteren van de grote efficiëntie- en transparantievoordelen die wij dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van vlootbeheer kunnen bieden. Onze digitale beheeroplossingen en het servicenetwerk van SIXT bestaande uit ongeveer 2.000 geautoriseerde werkplaatsen in heel Europa is voor hen zeer interessant.”

Van 1999 tot 2008 heeft Bas Bogerd in verschillende sales functies gewerkt en vanaf 2008 tot 2019 bekleedde hij diverse functies bij Athlon Car Lease Nederland. In zijn laatste functie werkte hij als Business Consultant Mobility voor Athlon International. In maart 2019 stapte Bas Bogerd als Chief Commercial Officer over naar Sixt Mobility Consulting B.V. Zijn doel als CCO is om de bedrijfsactiviteiten in Nederland snel uit te breiden. Hiervoor zal hij niet alleen traditionele vloten en mobiliteitsbudgetten beheren, maar bedrijven tevens ondersteunen bij de overstap van bezit naar gebruik.

Christoph v. Tschirschnitz, Managing Director van Sixt Mobility Consulting Group Europe: “Bas Bogerd zal onze Nederlandse dochtermaatschappij naar een heel nieuw niveau tillen. Wij zijn blij dat wij hem konden binnenhalen. Dankzij zijn jarenlange ervaring in de leasemarkt en zijn kennis van vlootmanagement is hij perfect geschikt om klanten in Nederland te voorzien van op maat gemaakte oplossingen. Zijn expertise sluit naadloos aan bij de uitstekende service waar SIXT om bekendstaat en zal er tevens voor zorgen dat we bestaande en potentiële zakelijke klanten in Nederland nog meer kunnen overtuigen van de kracht van onze gedigitaliseerde gebruikersondersteuning.”