Sectoren

Met een oprichter die is opgeleid tot civiel ingenieur is het niet toevallig dat Wisse Kommunikatie zich vanaf de beginjaren vooral heeft toegelegd op de bouw- en technieksector. Die technische insteek hebben we gaandeweg uitgebreid, waardoor we niet alleen industrie, bouw en installatie tot onze speerpunten kunnen rekenen, maar ook veel opdrachtgevers in ICT, transport & logistiek en energie bedienen. Het ontwikkelen van goede content over complexe, technische onderwerpen en introductiecampagnes voor nieuwe technologie of andere innovaties is voor ons dagelijks werk.

Ook de technische kant van de medische sector hebben onze consultants uitstekend in de vingers, en ze vertalen de specificaties en toepassingen van een geneesmiddel, een medisch hulpmiddel, laboratoriumtechnologie of een softwaretoepassing voor de zorgsector moeiteloos naar bruikbare informatie voor vak- en consumentenpers, voor patiënt of arts, of voor andere geïnteresseerden.

Daarnaast hebben we een track record in de zakelijke dienstverlening en op het gebied van de (semi)overheid, zowel op regionaal, nationaal als Europees niveau.