Energie en duurzaamheid

Vanuit onze focus op innovatie en nieuwe technologie kwamen we de laatste jaren steeds vaker in contact met aanbieders die zich bezighielden met duurzame technologie en alternatieve energie, om schadelijke emissies te beperken. Het begon met een grootschalig project voor de revival van LPG in Nederland. Door ons werk voor de grootste leverancier van waterstoftechnologie ter wereld en een demonstratieproject voor waterstof in de regio Arnhem, zijn we een echte ´waterstofspecialist´ geworden. Ook hebben we gewerkt voor een producent van zonnepanelen, een leverancier van aardwarmtesystemen en een bedrijf dat gespecialiseerd is in LNG-aandrijving voor de scheepvaart.

Elektrische auto’s en windmolens

Ook enkele bestaande klanten hebben zich toegelegd op nieuwe, duurzame energie. DEKRA en HBM bijvoorbeeld, allebei met een sterke positie in de automobielindustrie, houden zich bezig met accutechnologie en aandrijvingen voor elektrische auto´s. Een andere klant is actief als toeleverancier voor bouwers van windmolens.

Creatieve campagnes

Bij communicatie en PR in de energie gaat het volgens ons niet alleen om het vertalen van ingewikkelde techniek in aantrekkelijke en informatieve content, maar vooral ook om het creëren van awareness voor de nieuwe technologie. Bij overheden die de juiste randvoorwaarden voor de invoering moeten creëren, bij bedrijven die de technologie moeten toepassen en bij het publiek, om duurzaamheid, veiligheid en kostenvoordelen onder de aandacht te brengen. Vooral voor die laatste doelgroep hebben we bijzonder creatieve en effectieve campagnes ontwikkeld en uitgevoerd.

Wij werken o.a. voor

  • AirProducts_logo.png
  • Neopixels_logo.png
  • DEKRA_logo.png
  • Hymove_logo.png
  • Duratherm_logo.png
  • Centrosolar_logo.png
  • Lightsource-logoX.jpg