• Nederlands
  • Engels
  • Duits
Crisis call: +31 (0)26 372 0871
Wisse Kommunikatie Wisse Kommunikatie
Crisis call: +31 (0)26 372 0871
Team
Teun Kuijvenhoven

Teun Kuijvenhoven

Stagiair

Contact

Teun is sinds 1 februari onze nieuwe afstudeerder. In zijn opleiding Communicatie heeft hij echt ontdekt dat zijn hart bij content ligt. Persberichten, social content, whitepapers, you name it: Teun has got it! De bureaukant is Teun niet onbekend. Tijdens zijn eerste meeloopstage heeft hij al verschillende persberichten mogen schrijven voor bedrijven in de automotive-sector en de duurzame mobiliteit.

Na zijn meewerkstage was het duidelijk: de minor PR & mediarelaties moest het worden! Ondanks dat PR in Coronatijd een behoorlijke uitdaging was, heeft hij toch mooie PR-plannen gemaakt en effectieve content geschreven. Ook heeft hij masterclasses gevolgd in influencer marketing en media monitoring.

Wat hem het meeste energie geeft? “Wanneer ik zie dat door mijn tekst de lezer anders gaat denken. Rake copy heeft mij altijd al geïnteresseerd. Hoe zorg je ervoor dat jouw tekst de aandacht trekt, vasthoudt en overtuigt? Daar ga ik tijdens deze stage nog veel meer over leren!”

Als Teun niet meewerkt op de klanten van Wisse, voert hij een onderzoek uit naar de optimalisatie van onze dienst content automation. Door na te gaan wat de wensen van klanten zijn en wat er in de markt al gebruikt wordt, gaat hij ons adviseren over de ideale positionering.