• Nederlands
  • Engels
  • Duits
Crisis call: +31 (0)26 372 0871
Wisse Kommunikatie Wisse Kommunikatie
Crisis call: +31 (0)26 372 0871
tgevers
MobileIron

MobileIron

ICT

Website

MobileIron is een aanbieder van een beveiligingsplatform waarvan de beveiliging van mobiele devices de basis vormt. Hiermee herdefinieert MobileIron enterprise security voor de Everywhere Enterprise, waarin zakelijke data zich vrij beweegt tussen devices en servers in de cloud. Hierdoor zijn werknemers productief, ongeacht waar ze aan het werk zijn. Zeker in het huidige thuiswerklandschap tijdens de coronacrisis zorgt dit ervoor dat zakelijk gegevens veilig en beschermd zijn.

Voor een veilige toegang tot de gegevens in een organisatie zonder perimeters maakt MobileIron gebruik van een zero trustaanpak. Deze aanpak gaat ervanuit dat slechte elementen zich reeds binnen in het netwerk bevinden en een veilige toegang alleen kan worden verzekerd door een “never trust, always verify”-aanpak.

Sinds begin 2020 verzorgt Wisse Kommunikatie de PR-campagne van MobileIron in de Benelux. MobileIron heeft een zeer relevante en mediagenieke toekomstvisie als het gaat om security, vindt Peter Drent, Account Director en Tech Practice lead bij Wisse Kommunikatie.

“Het bedrijf is van mening dat het niet draait om het vervangen of het verbeteren van het gebruik van wachtwoorden, maar vindt dat het wachtwoord moet verdwijnen. Aan ons de taak om deze interessante boodschap op creatieve wijze onder de aandacht van de doelgroep brengen. Naast de traditionele mediarelaties nemen we ook de social-activiteiten voor onze rekening, verzorgen we lokale redactionele content en adviseren we in betaalde redactionele samenwerkingen.”