ServiceNow

ServiceNow is leverancier van IT Service Management-oplossingen en biedt een cloud-platform voor het beheren van complete IT-omgevingen. Bedrijven definiëren, structureren en automatiseren hun dagelijkse activiteiten, taken en processen met de producten van ServiceNow en versnellen zo het operationele proces. Door gebruik te maken van het servicemodel van ServiceNow zijn bedrijven minder afhankelijk van e-mail en spreadsheets en kunnen zij de interne dienstverlening moderniseren en inzichtelijk maken.

Met ServiceNow bieden organisaties hun medewerkers een snelle service-ervaring wanneer zij ondersteuning vragen aan ICT, HR, Facility Management, Inkoop of andere serviceafdelingen. Het hoofdkantoor voor de EMEA-regio is gevestigd in Amsterdam.

Voor ServiceNow zetten we vooral in op perswerkzaamheden en mediarelaties, waarbij we zelf content ontwikkelen maar ook gebruik maken van content, die door ServiceNow ontwikkeld is. Het bedrijf voert jaarlijks omvangrijke onderzoeken, die we voor het mediawerk kunnen gebruiken.