• nl
  • en
  • de
Crisis call: +31 (0)26 372 0871
Wisse Kommunikatie Wisse Kommunikatie
Crisis call: +31 (0)26 372 0871
Nieuws

Wisse Kommunikatie weer in de MT Top 1000 Nederlandse zakelijke dienstverleners

Nieuws

In de nieuwe MT Top 1000 van beste Nederlandse zakelijke dienstverleners, die vorige week verscheen, staat Wisse Kommunikatie op plek 499. Dat is een mooi resultaat voor een middelgroot communicatie-adviesbureau. In de lijst staan veel grote Nederlandse organisatie-adviseurs, advocaten- en accountantskantoren, financiële dienstverleners, verzekeraars, ICT-consultants, makelaars en opleidingsbedrijven. In de separate lijst van communicatie-adviesbureaus staat Wisse dit jaar op een 14e plek tussen andere gerenommeerde Nederlandse PR-bureaus en vestigingen van de grote, internationale bureaunetwerken.

Nieuw in het overzicht dit jaar zijn de ranglijsten op basis van de kwalificaties ‘klantgerichtheid’, ‘productleiderschap’ en ‘excellente uitvoering’. Voor elk van deze aspecten kreeg Wisse Kommunikatie vier van de vijf sterren. In elke lijst stonden we in de top 25. Vooral op de onderdelen ‘productleiderschap’ en ‘excellente uitvoering’ scoorden we hoog.

“We beschouwen onze positie in de nieuwe MT Top 1.000 wederom als een erkenning voor onze aanpak en inzet. We ontwikkelen ons van een traditioneel PR-bureau naar een bureau dat zich ook met aanpalende communicatiedisciplines zoals contentcreatie, social media, mediaplanning, marketing en public affairs bezighoudt, zodat we onze klanten een complete dienstverlening kunnen bieden. Daarnaast investeren we veel in nieuwe tools en ontwikkelen we regelmatig nieuwe producten. Onze focus op technologie en innovatie zal niet veranderen.”

De Top 1000 beste dienstverleners is een initiatief van Management Team, een van de grootste managementbladen van Nederland. Het onderzoek werd uitgevoerd door het Erasmus Centre for Business Innovation. Er namen dit jaar 4.500 beslissers uit het bedrijfsleven aan het onderzoek deel, die hun eigen ervaring met dienstverleners moesten beoordelen.